“Bilim insanları akın akın BTP’ye katılıyor”

“Gençler statükoyu yıkacak”  “İstanbul’un sorunlarına bilim ve teknoloji ile çözüm üreten tek partiyiz”

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ortamhaber.com
“Bilim insanları akın akın BTP’ye katılıyor”

“Bilim insanları akın akın BTP’ye katılıyor”
“Gençler statükoyu yıkacak”
 “İstanbul’un sorunlarına bilim ve teknoloji ile çözüm üreten tek partiyiz”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul il teşkilatının düzenlediği iftar programında BTP İBB başkan adayı Cihan Erdoğanyılmaz partilileri selamladı.
İstanbul için hazırladıkları projelere kısaca değinen Erdoğanyılmaz “Yerel seçimlerde İstanbul’un deprem sorununa değinen, depreme dirençli bir kent hazırlanması gerektiği konusunda topyekün bir bilinç ve proje ortaya koyan, İstanbul’un trafik ve güvenlik gibi birçok problemine siyasi polemiklerle değil, bilim ve teknoloji ile çözüm üreten tek siyasi oluşumuz” dedi.

Statükoyu yıkmak için Hüseyin Baş bize söz hakkı verdi

Genç bir kadro ile harika işler ortaya koyduklarını ifade eden BTP adayı Erdoğanyılmaz, genç genel başkan Hüseyin Baş’a da bu fırsatı verdiği için teşekkür etti.
Cihan Erdoğanyılmaz “Kıymetli genel başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yıllardan beri görmezden gelinen Türk gençliğine bu statükoyu yıkmak için ilk defa bir söz hakkı verildi. Türk gençliği kendini ifade etme fırsatı buldu” diye konuştu. 

BTP’ye katılımlar çığ gibi 

Bir şekilde temas kurulan her bir vatandaşın BTP’ye çok sıcak yaklaştığını vurgulayan Cihan Erdoğanyılmaz özellikle bilim dünyasından partiye yoğun katılım olduğunu belirtti.
BTP adayı “Binlerce genç arkadaşım, değerli bilim insanları, araştırmacılar, yurtdışında çalışan çok sevdiğim değerli dostlarım bana ulaşıp mücadelemize katılmak istiyorlar. Bağımsız Türkiye Partisi çığ gibi büyüyor. BTP yerel seçimlerde dokunduğu her yüreği, baktığı her gözü, vatan sevgisi taşıyan her bireyi kazanma potansiyeline sahip, ilkeli bir duruşa sahip,  Atatürk’ün öğretisini taşıyan tek parti” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.