Yılmaz Büyükerşen'den 23 Nisan mesajı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2023 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2023 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ortamhaber.com
Yılmaz Büyükerşen'den 23 Nisan mesajı

ESKİŞEHİR (İGFA) - Başkan Büyükerşen mesajında şu görüşlere yer verdi: "23 Nisan 1920’nin 103. yılındayız. Tüm milletimize kutlu olsun. 103 yıldır egemenliğin kahraman Türk Milletinde olduğu bu topraklarda her zaman Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, siz çocuklara çok büyük değer vermiştir. Atatürk'ün ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yücelterek yaşatacak olan sizsiniz’ sözü, Atatürk'ün sizlere olan inancı ve güveninin tam olduğunu kanıtıdır.

Gelecekte, her biriniz sağlıklı ve eğitimli bireyler olarak bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Daha çok çalışacak, daha çok üretecek, daha adil ve eşit bir ülke için elinizden gelen gayreti göstereceksiniz. Buna, Yılmaz Büyükerşen olarak benim inancım ve güvenim tamdır.

Anneler, babalar, çocuklar… Bugün Cumhuriyetimizin, bu topraklara bir güneş gibi doğduğu, dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramı kutlamanın onuru ve gururu içerisindeyiz. O sebepledir ki; Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 103. yılının şehrimize, çocuklarımıza, milletimize ve dünya çocuklarına kutlu olmasını diliyor, daha nice 23 Nisanları birlik, beraberlik içinde kutlamamızı temenni ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.