Nevşehir Valisi'nden Anneler Günü mesajı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2023 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2023 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ortamhaber.com
Nevşehir Valisi'nden Anneler Günü mesajı

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "En ince, en derin sevgiyi şefkat dolu yüreklerinde taşıyan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan; sevgi, merhamet, fedakarlık timsali bütün annelerimizin; Anneler Günü’nü kutluyorum.

Annelerimiz sadece ailesini değil, bütün toplumu sevgiyle yoğuran, özenle yetiştirdikleri çocuklarıyla geleceğimizi şekillendiren en değerli varlıklarımızdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştirirken hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerimiz, aile ve toplum hayatının temelini oluşturur.

Peygamber Efendimizin "Cennet, annelerin ayakları altındadır." hadis-i şerifi, yüce dinimizin annelerimize verdiği değeri, onlara karşı göstermemiz gereken saygı ve hürmeti ortaya koymaktadır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Bu millet esas terbiyesini aileden almaktadır. Türk milleti öyle analara sahiptir ki her devrin büyük adamlarını bu analar yetiştirmiştir. Türk kadını daha büyük nesiller yetiştirmeye kabiliyetlidir.” sözü annelerimizin toplumumuzdaki önemini vurgulamaktadır. Yüreği evlat sevgisiyle çarpan, tüm zorluklara göğüs geren, iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan annelerimizin hakkı asla ödenmez.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, kıymetli annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.