Depremden sağ kurtulan aile Keşan'a geldi

Keşan'da ikamet eden, aslen Kahramanmaraşlı ve eşi Keşanlı olan Abdullah Pancarlı, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremden sağ olarak kurtulan ailesini Keşan’a getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2023 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2023 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ortamhaber.com
Depremden sağ kurtulan aile Keşan'a geldi

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Abdullah Pancarlı, Kahramanmaraş’taki depremden sağ kurtulan ailesini, depremin 3.gününde Kahramanmaraş’a giderek  annesi, babası, kardeşleri ve yeğenlerinden oluşan 12 kişilik ailesini alarak Edirne Keşan’a getirdi.

Toplam 12 kişilik ailesinin kendi evlerinde misafir ettiğini belirten Pancarlı,  yine ailesinden  daha 2 kişinin de Keşan'a geleceğini açıkladı.

Kahramanmaraş’tan Keşan’a gelen ailenin isimleri ve yaşları şöyle; Mehmet Pancarlı (69), Leyla Pancarlı (66), Murat Pancarlı (39), Hidayet Pancarlı (38), Leyla Pancarlı (14), Lütfi Pancarlı (13), Enes Parcarlı (11), Elanur Pancarlı (10), Emirhan Pancarlı (3), Mesut Pancarlı (76), Medine Pancarlı (74), Baran Pancarlı (15)

Bu arada Keşan’a gelen aile Keşan İlçe Müdürlüğü’ne giderek yaşadıklarını ispat etmek ve kayıplar listesine geçmemeleri için isimlerini verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.