Dededen toruna Murat 124 sevdası

İzmirli iş insanı ve eğitimci Feti Şen’in en büyük tutkusu restore ettirdiği Murat 124 marka aracı. Torun Selim Mert Şen, baba Feti Şen ve dede Yıldırım Şen’in Murat 124 sevdası restore edilen araca yansıdı. Kırmızı nostaljik araç İzmir’in ve Buca’nın gözbebeği araçlar arasında yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2023 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2023 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ortamhaber.com
Dededen toruna Murat 124 sevdası

İZMİR (İGFA) - İzmir’de Yıldırım Şen Sürücü Kurslarının işletmecisi Feti Şen, 1972 yılında İzmir Narlıdere eğitmenliğine başlayan babasının kullandığı aracın aynısını alıp restore ettirdi. Fabrika çıkışından daha güzel hale gelen nostaljik aracı görenler yolda durdurup fotoğraf çekiliyor.

Feti Şen, o yıllarda sürücü eğitimlerinin bu araçlarla yapıldığını anımsatarak, "Biz yıllarca ekmek yediğimiz bu araçları unutmadık. Tekrardan benzer bir aracı restore ettik. Bunun gururunu taşıyorum. Babamdan almış olduğum bayrağı bende oğluma aktarıyorum. Oğlumda babasından ve dedesinden gördüğü şekilde devam ediyor. Murat 124 bizim için ayrı bir önem taşır. Bu araç hep bizim kursumuzun önünde olacak" dedi.

"HIZ İÇİN DEĞİL HAZ İÇİN..."

“Bu araçlar hız için değil haz içindir" diyen Şen,  "Yavaş ve keyifli sürülür. Çok bakım ister, narindir. İlgi isteyen herşey bana göre ayrı bir güzeldir” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.