Bodrumlu ekipler onlarca can kurtardı

Bodrum’da faaliyet gösteren arama kurtarma ekipleri de deprem bölgesinde çalışmalar yürüttü.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2023 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2023 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ortamhaber.com
Bodrumlu ekipler onlarca can kurtardı

MUĞLA (İGFA) - Muğla 911 Arama Kurtarma, MAGAME Bodrum, AKUT Bodrum, AYSAK Bodrum, BODOFF, Bodrum Belediyesi ile koordineli gönüllü arama kurtarma ekibi ile Mustafa Ünlü ve ekibi bölgeye ulaşır ulaşmaz arama kurtarma faaliyetlerine başladı.

Tüm ekipler, çalışmalar yürüterek göçük altında kalan yaralı vatandaşları kurtarmak için gece gündüz demeden yoğun çalışmalar yürüttü. Çalışmalarının ardından görevlerini tamamlayan ekipler, Bodrum’a dönmek üzere yola çıktı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediye ile koordineli çalışmalar yürüten ve afet bölgesinde görevini tamamlayan ekipleri uğurlarken gönüllülerle bir araya geldi. Başkan Ahmet Aras, bölgede emek harcayan tüm ekibe teşekkür etti.

Deprem bölgesine Bodrum’dan giden arama kurtarma ekibi gönüllüleri ise Başkan Aras ve büyük bir özveri ile yardıma koşan belediye personeline teşekkürlerini ileterek, “Bodrum Belediye Başkanımızın desteği ile 1200 km uzaktan geldik. 6 gündür buradayız. Vatanın her karış toprağı bizim evimiz ve her insanımız bizim kanımızdır. Yaralara merhem olmaya geldik. Kâh sevindiğimiz kâh üzüldük. Artık sahada yardıma ihtiyacı olan depremzedelere destek olacağız. Milletimizin başı sağ olsun, geçmiş olsun. Bodrum Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim, insanlara bu kadar umut ve güzellik dağıttıkları için” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.